skip to Main Content
Szałwia W Pasztecie Z Soczewicy

Szałwia w pasztecie z soczewicy

Ten pasztet z soczewicy jest tak pyszny, że zjadają go nawet ludzie jedzący mięso. Proste dodatki w postaci łyżeczki szałwi i orzechów włoskich sprawiają, że jego smak jest wyjątkowy. Soczewica jest lekko strawnym białkiem i należy do roślin fitosanitarnych, dlatego też warto się nią zainteresować. Zapraszam do artykułu z przepisem i znalezienia jeszcze jednego składnika, który przyczynia się do wyjątkowości smaku.

Pasztet z soczewicy

Małgosia/Ziołowa Wyspa

Malgosia

Swoją pasję mam pod stopami. Rośliny, to one dyktują mi, co mam robić, o czym pisać i czemu robić zdjęcie. Mam w sobie ogromną wiarę, że kiedyś ludzie wrócą do natury i jej ogromnej siły. Dlatego też uczestniczę w upowszechnianiu dawno zapomnianej wiedzy.

Back To Top