skip to Main Content

Wywiad z naszą Inez

Winobluszcz pięciolistkowy lecznicze pnącze.

Warzucha lekarska

Trawa cytrynowa

Topinambur – czas na zupę krem

Tasznik pospolity

Szwedzka zupa z owoców róży.

Syrop lawendowy.

Sól z nasion pokrzywy.

Smażone liście klonu – jesienna przekąska

Słonecznik bulwiasty, czyli topinambur

Ślaz zaniedbany, dziki

Skorzonera – wężymord

Sernik z rokitnikiem

Sałatka z chwasta

Rzeżucha włochata

Rzepa

Rukwiel nadmorska

Rozchodnikowiec wielki

Różane skórki

Róża pomarszczona na deser

Róża pomarszczona – owoce.

Rokitnik – ocet

Rokitnik – konfitura i ryż z warzywami

Rokitnik

Pyszne chwasty.

Przytulia wonna – lody

Przytulia wonna

Produkcja octów ziołowych

Pokrzywa – owoce dla smaku.

Płatki róży – koktajl

Pasternak zwyczajny

Pączki

Onętek.

Ocet pomidorowy.

Muffiny z jeżynami.

Miód pokrzywowy

Miód iglasty

Miechunka peruwiańska

Mahonia.

Liście chrzanu – jadalne

Liście chrzanu – chipsy

Lawendowe wstążki.

Koniczyna biała.

Kocanki włoskie

Kłosowiec (lofant)

Kasztany jadalne

Jeżyna fałdowana.

Igliwie sosny

Honkenia piaskowa

Herbatka z niecierpka himalajskiego.

Groszek, łupiny

Goździki.

Głóg – jadalne kwiaty i liście

Głąbik krakowski

Dziurawiec.

Dereń jadalny – perski dżem

Dereń jadalny

Czeremcha amerykańska – owoce.

Czekoladowy krem z kasztanów

Czekoladowe muffinki z dereniem (wegańskie)

Chłodnik z łupin groszku

Chleb jabłkowy

Brukiew

Bluszczyk kurdybanek.

Bez czarny – sok i zupa

Arcydzięgiel litwor nad zalewem.

Back To Top